Tekstproducties


Als tekstschrijver verzamel en orden ik informatie, breng ik lijnen aan en neem ik de lezer mee. Ik doe dat met op de doelgroep gerichte boodschappen, die zich kenmerken door een zorgvuldige mix van zakelijke en emotionele informatie.


Als allround tekstschrijver ben ik in te zetten voor:

  • folders, brochures, leaflets, nieuwsbrieven, mailings, advertorials, persberichten, webteksten, etc.
  • interviews en redactionele artikelen voor uw personeelsblad, relatiemagazine, informatieblad en andere uitgaven
  • jubileumboeken
  • jaarverslagen
  • ghostwriting
  • het redigeren, corrigeren en herschrijven van bestaande tekstproducties
Communicatie begint met taal.

Met heldere teksten, ook over 'lastige' onderwerpen.

Online media zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de hoeveelheid communicatiemiddelen die ons ten dienste staan. Het aanbod én de toepassingsmogelijkheden worden steeds groter. Betekent dat automatisch het einde van drukwerk? Van print? Nee, volgens mij betekent het dat niet. Vele anderen zijn diezelfde mening toegedaan. Niets leest immers zo fijn als het gedrukte woord. Een boek, een tijdschrift dat u gewoon kunt vasthouden en waarboven u even kunt wegdromen voordat u de volgende pagina omslaat .....

De opdrachtgever die mij inschakelt, kan er op rekenen dat ik graag vooraf meedenk over doel, vorm en context, opdat de boodschap de gewenste lezers bereikt.


Daarbij kan ik na akkoord op de geleverde tekst ook de productie (lay-out, vormgeving en print) verzorgen. Ik werk hiervoor samen met creatieve professionals.

Copyright Gastelaars Communicatie Service, Soest. All rights reserved.