Producties (vervolg)

Producties (vervolg)

Zestig jaar Mensenwerk is een jubileumuitgave van Pon's Automobielhandel B.V. ter gelegenheid van 60 jaar Volkswagen-import in Nederland.


In deze 160 pagina's tellende uitgave zijn vele verhalen over en herinneringen aan de periode 1947 - 2007 opgetekend en gelardeerd met uniek beeldmateriaal. Bij het boek behoort tevens een DVD, waarop bijzondere beelden uit die 60 jaar zijn verzameld.

 

 


85 jaar Dans is geproduceerd t.g.v. het jubileum van de Nederlandse Vereniging van Dansleraren NVD 1920 - 2005. Deze uitgave is tot stand gekomen in collegiale samenwerking met een in Israƫl gevestigde uitgeverij.

Rond het huis van de laatste rabbi van Alkmaar / Verhalen van een overlevende van het concentratiekamp Bergen-Belsen is gebaseerd op de verhalen van Sal de Wolff, zoon van de laatste rabbi van Alkmaar. Het boek is gerealiseerd in opdracht van de Stichting Alkmaarse Synagoge, die zich ten doel heeft gesteld de voormalige synagoge van Alkmaar in eigendom te verkrijgen en weer een joodse bestemming te geven.


Deze uitgave is tot stand gekomen in collegiale samenwerking met een in Israel gevestigde uitgeverij.

Copyright Gastelaars Communicatie Service, Soest. All rights reserved.